Ønsker du en kompetent og professionel vurdering af dødsboet, så kommer vi gerne helt uforpligtende og gennemgår boet og vurderer det for dig.

Vurdering af alle former for indbo i forbindelse med dødsbo

Der er mange ting man kan være usikker på, når man står med et dødsbo der skal sælges, ryddes og i øvrigt håndteres på bedst mulig vis.

Noget af det de fleste er i tvivl om, er hvor meget værdi boet egentlig rummer. I det tilfælde, er det en rigtig god idé at få en vurdering fra en professionel. Så er du sikker på at du ikke kommer til at smide noget væk, som kan have en stor værdi.

Vi har mange års erfaring i både vurdering, køb og rydning af dødsboer og effekter fra dødsboer. Det er helt gratis og uforpligtende at få en vurdering af dit dødsbo. Ring til os, eller skriv til os via formularen nedenfor, og lav en aftale, så kommer vi og vurderer boet og giver dig et tilbud – fuldstændig uforpligtende.

Vi holder til på Sjælland, og rykker gerne ud fra dag til dag. Du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 22 38 75 05 og aftale tid for en uforpligtende vurdering af boet, eller få en snak om mulighederne.

Du er også meget velkommen til at skrive til os via formularen her nedenfor – så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan. Anfør meget gerne dit telefonnummer hvis du ønsker at blive ringet op.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked