Borydderen tilbyder borydning i København og rydning af dødsboer på resten af Sjælland fra dag til dag. Stor erfaring og ekspertise indenfor køb og rydning af dødsboer.

Borydderen er det sikre valg, når du skal have behandlet et dødsbo. Mere end 20 års erfaring er din garanti for, at tingene foregår ordentligt.

Vi rydder dødsboer og restboer fra dag til dag, og du er altid velkommen til at ringe til os, og få en uforpligtende snak om mulighederne. Vi sidder altid klar med hjælp og vejledning – døgnet rundt. Alt har i princippet interesse, fra ældre stilmøbler og antikviteter, til moderne møbler, moderne brugskunst, sølv og guld, smykker m.m.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om hvad vi kan, og hvad vi tilbyder, samt hvordan rydningen af dødsboet foregår i praksis. Er der noget du er i tvivl om, er du altid velkommen til at ringe. Vi svarer telefonen døgnet rundt.

Du kan altid ringe til os på telefon 22 38 75 05.

Du er også velkommen til at kontakte os via formularen herunder – så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.
Hvis du ønsker at blive ringet op, beder vi dig venligst anføre dit telefonnummer.


Om Borydderen
Borydderen.dk ejes og drives af Lars Arnenstrøm, som har mere end 20 års erfaring i køb og salg af antikviteter, kunst, bedre brugte møbler og dansk design.

Lars har en stor interesse og passion for især dansk design fra 1940erne og frem, men startede oprindeligt med at handle med Kongeligt porcelæn. Figurer, fine gamle stel m.m. banker hjertet også stadig for.

Interessen for de gamle sager, fik Lars oprindeligt fra sin far, som introducerede Lars til antik,  kunst og især porcelæn, i en ung alder. Interessen er holdt ved lige siden, og i dag rydder Lars dødsboer og handler med antikviteter og brugte genstande på fuld tid.


Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked