Vi køber og rydder dødsboer på hele Amager
Ring til os og lav en aftale om besigtigelse – så kommer vi og giver dit et uforpligtende tilbud og en vurdering på stedet.

Mange års erfaring gør os til et sikkert og trygt valg, når du skal have tømt et dødsbo. Vi køber både hele boer og restboer, og alt har i princippet interesse.

Større ejendomme, lejligheder, plejeboliger – vi kan klare alle typer af opgaver. Langt de fleste rydninger kan vi klare fra dag til dag – også dem på femte sal.
Meget store opgaver har vi kapacitet til at klare indenfor få dage. Garager, udhuse, loft- og kælderrum klarer vi selvfølgelig også.

For at kunne give et tilbud på rydning af boet, er en besigtigelse nødvendig. Værdien af de effekter som boet indeholder, har nemlig indflydelse på hvad vi kan betale – eller tages os betalt – for at rydde det.

Køb af enkelte, bedre effekter fra boet, såfremt i selv ønsker at stå for selve rydningen, har også vores interesse.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Ring til os på telefon 22 38 75 05, eller skriv til os via nedenstående formular – så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Din besked